Adó 1% felajánlás
GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18182446-1-41
Bankszámlaszám:
14100488-83866149-01000008
Cím: 1138 Budapest, Párkány u. 33.
Levél cím: 1601 Budapest Pf. 82.
Tel / Fax: +36-1-788-34-92
E-mail: info@gyermekmento.eu

Hírek

Adó 1% -ból a Seholszigeti kalandparkban

Adó 1% -ból a Seholszigeti kalandparkban

A Nógrád megyei Nőtincsen nem csak a természet szépségei, hanem a Seholszigeti Kalandpark mesebeli kis házai, izgalmas játékai is várták azt a több száz gyermeket és családját, akiket az idén ezzel az eseménnyel leptünk meg.

Seholsziget egyszerre van közel s távol a lakott településektől: elég messze ahhoz, hogy a fák, bokrok, ligetek és a számtalan állat varázsa teljes legyen, de elég közel ahhoz, hogy a program végén hamar megint épített környezetbe juthasson a fáradt kiránduló.

A gyermekek agyagból kis edényeket és szobrokat, mininyomdát készíthettek vagy a játszóházban a zenészek muzsikájára táncolhattak, vagy körjátékokhoz, vetélkedőkhöz csatlakozhattak. A parkban sétakocsikázás, és kisállat simogató is található, így a hatalmas élmény garantált volt a gyermekek számára.

Ezek a gyerekek eddig még a közelébe se nagyon kerülhettek az élménypark nyújtotta csodáknak, de most egy teljes napig csak az övék volt.

Ha Ön is részt szeretne venni az ilyen csodás események megszervezésének támogatásában, akkor támogassa Ön is a Gyermekmentő Alapítvány munkáját adó 1% -ával, hogy minél több beteg gyermeknek szerezhessünk örömet!


Visszalépés

Az Ön böngészője nem támogatja a flash tartalmat.

Flash player letöltése: letöltés.

Az Ön böngészője nem támogatja a flash tartalmat.

Flash player letöltése: letöltés.
Adó 1%, adó 1% felajánlás, adó 1% adomány - Gyermekmentő Alapítvány