Adó 1% felajánlás
GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18182446-1-41
Bankszámlaszám:
14100488-83866149-01000008
Cím: 1138 Budapest, Párkány u. 33.
Levél cím: 1601 Budapest Pf. 82.
Tel / Fax: +36-1-788-34-92
E-mail: info@gyermekmento.eu

Hírek

Cserháti Tamara ellátogatott Alapítványunk egyik támogatottjához

Cserháti Tamara ellátogatott Alapítványunk egyik támogatottjához

2012 Miss World Hungary megkeresett minket, hogy szeretne segíteni egy komoly betegségben szenvedő gyermeknek.

A weboldalunkon, az általunk támogatott gyermekekről készült történeteket elolvasta, és kiválasztotta Balázst. Balázska súlyosan értelmi fogyatékos, mozgássérült, magatehetetlen, ezért folyamatos felügyeletet és ellátást igényel. Egy tüdőgyulladás miatt leállt a légzése, és újra kellett éleszteni, eközben agyvérzést kapott.

Anyagcsere problémái is vannak, epilepsziás, illetve gégekanüllel és gyomorszondával kell élnie, már hosszú évek óta. Az állapotában sajnos az orvosok szerint javulás nem várható, így családnak abszolút arra kellett berendezkednie, hogy el tudják látni otthon a nap 24 órájában a beteg gyermeküket.

Alapítványunk egyik tagjával tartott egy családlátogatásra Cserháti Tamara, aki előzetesen egyeztetett a családdal, hogy mire lenne a leginkább szükségük. Az édesanya egyből tudta, hogy egy kézi váladékszívó könnyebbé tenné a mindennapjaikat, de a sok egyéb kiadás miatt nem engedhették meg anyagilag maguknak ezt a készüléket.

Adó 1% - Cserháti Tamara meglátogatta BalázstA családnál több órát is ott töltöttünk, sokat beszélgettünk, körbevezettek a házban ahol élnek, és ezáltal beleláttunk az egyszerűnek kicsit sem mondható mindennapjaikba. Alapítványunk, e családon kívül még sok családon segít rendszeresen anyagilag.

A Gyermekmentő Alapítvány legfőbb bevételi forrása a személyi jövedelem adó 1%-ból ered.

A 2011-es évben az ország harmadik legtámogatottabb alapítványa lettünk, ennek köszönhetően még több súlyos betegségben szenvedő beteg gyermeket ápoló családot tudtunk támogatni jelenleg is.

Visszalépés

Az Ön böngészője nem támogatja a flash tartalmat.

Flash player letöltése: letöltés.

Az Ön böngészője nem támogatja a flash tartalmat.

Flash player letöltése: letöltés.
Adó 1%, adó 1% felajánlás, adó 1% adomány - Gyermekmentő Alapítvány