Adó 1% felajánlás
GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18182446-1-41
Bankszámlaszám:
14100488-83866149-01000008
Cím: 1138 Budapest, Párkány u. 33.
Levél cím: 1601 Budapest Pf. 82.
Tel / Fax: +36-1-788-34-92
E-mail: info@gyermekmento.eu

Hírek

Gyermeknapi látogatásunk a Szegedi Gyermekklinikán

Gyermeknapi látogatásunk a Szegedi Gyermekklinikán

A Gyermekmentő Alapítvány a Szegedi Gyermekklinikán folytatta a már hagyományosnak mondható jótékonysági rendezvényét, a Mikulásnapi ünnepség után, most gyermeknap alkalmával látogatta meg a kis betegeket.

Az alapítvány a rendezvénnyel a Kórház mögötti Tisza parti részen lepte meg egy zenés-táncos műsorral a gyermekeket, amiben főként gyerekek léptek fel. A másfél órás műsornak nagy sikere volt, a beteg gyermekek szemmel láthatóan nagyon élvezték az előadást és a fellépőkkel együtt énekeltek. Azért jók az ilyen rendezvények, mert legalább erre a kis időre megfeledkezhetett betegségéről a gyermekek.

Az előadás végén Gombár Györgyi, az alapítvány elnök asszonya kis ajándékcsomagokkal lepte meg a gyermekeket, így téve teljessé a kis betegek örömét a gyereknapon, hiszen ez a nap róluk szól, mint az alapítvány minden napja, hiszen értük létezik a Gyermekmentő Alapítvány is.

A Gyermekmentő Alapítvány az Önök által felajánlott adó 1% -os támogatásból tehette szebbé a kórház kis beteg lakóinak a gyermeknapját.

Ezúton is szeretnénk megköszönni az adó 1% felajánlóknak a nagylelkű támogatásokat, és reméljük, hogy a jövőben is megtisztelnek bennünket bizalmukkal és az adó 1% támogatásukkal.

Visszalépés

Az Ön böngészője nem támogatja a flash tartalmat.

Flash player letöltése: letöltés.

Az Ön böngészője nem támogatja a flash tartalmat.

Flash player letöltése: letöltés.
Adó 1%, adó 1% felajánlás, adó 1% adomány - Gyermekmentő Alapítvány