Adó 1% felajánlás
GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18182446-1-41
Bankszámlaszám:
14100488-83866149-01000008
Cím: 1138 Budapest, Párkány u. 33.
Levél cím: 1601 Budapest Pf. 82.
Tel / Fax: +36-1-788-34-92
E-mail: info@gyermekmento.eu

Hírek

Horváth Éva összefogott a Gyermekmentő Alapítvánnyal

Horváth Éva összefogott a Gyermekmentő Alapítvánnyal

Horváth Éva olyan családban nőtt fel, melyre jellemző a jótékonykodás, és a rászorulók megsegítése. A csinos műsorvezető és modell elmondta, hogy ha van rá módja, akkor elsősorban a beteg gyermekek és a kiszolgáltatott állatok ügyét karolja fel. Éva ezúttal a beteg gyermekek megsegítése, mégpedig a Gyermekmentő Alapítvány mellett döntött.

Az Édenhotel 2. című valóságshow háziasszonyaként viselt impozáns ruhákat a Teszvesszel, az ország egyik legnagyobb aukciós portálja segítségével árverezésre bocsájtotta. Az aukciók eredményesen zárultak, amellyel 200 000Ft-ot sikerült összegyűjteni.

Éva amellett döntött, hogy velünk szeretne összefogni, és segítségükkel támogatni a beteg, rászoruló gyermeket ápoló családokat. Az együttműködés az alapítvány fő küldetése miatt is sikeresnek ígérkezett, ami a komoly betegségben szenvedő illetve nehéz anyagi helyzetben lévő beteg gyermekeket ápoló családok anyagi támogatása, kiváltképp azoknál a családoknál, ahol a beteg gyermek egész napos gondozásra szorul.

A csinos műsorvezető, a Gyermekmentő Alapítvány által támogatott sok család közül választott ki két beteg gyermeket, akik között kettéosztotta a befolyt összeget. Eszter 11 éves beteg kislány volt az egyik választott, aki súlyosan mozgássérült, és oxigénhiányos állapotban, koraszülöttként született. Horváth Éva velünk együtt látogatott el Eszter otthonába egy péntek délelőtt, és a 100.000 Ft-ot személyesen adta át az édesanyának, aki meghatódottsággal és örömmel fogadta az adományt.

A találkozó annyira jól sikerült, hogy a mosolygós, visszahúzódó kislány megosztotta velünk pogácsa falatozás közben mi a kedvenc tantárgya, mesélt a kezelések nehézségeiről, nővéréről és azt is megtudtuk, hogy mennyire figyelmes és szófogadó édesanyjával szemben.

Balázs 14 éves értelmi fogyatékos, mozgássérült, anyagcsere betegségben szenvedő és folyamatos ápolásra szoruló kisfiú, a másik Éva által választott támogatott. A család szintén 100.000 Ft-os adományban részesült, hogy a mindennapok nehézségeit és a betegség által okozott fáradalmakat elviselhetőbbé tegye. Balázs, az édesanya, a nagymama, és kisöccse fogadott minket kedves otthonukban, ahol mindnyájan meséltek nekünk az életükről.

Megosztották velünk, hogy Balázst gyomorszondán keresztül táplálják már hosszú évek óta, de az orvosok szerint sajnos már javulás nem várható. Nagyon megtisztelő volt alapítványunknak, hogy ránk esett a választása a műsorvezető asszonynak.

Reméljük, hogy ez az önzetlen tett, Horváth Éva és az Éden Hotel 2 című műsor rajongóit megszólítva felhívja figyelmet a jótékonyság fontosságára. Alapítványunk fő bevételi forrása a személyi jövedelemadó 1 százalékokból származik.

Egyre többen ismerik el alapítványunk munkásságát és ajánlják fel adójuk 1 százalékát, aminek köszönhetően országosan a harmadik legtámogatottabb alapítvánnyá léptünk elő 2011-ben.

Visszalépés

Az Ön böngészője nem támogatja a flash tartalmat.

Flash player letöltése: letöltés.

Az Ön böngészője nem támogatja a flash tartalmat.

Flash player letöltése: letöltés.
Adó 1%, adó 1% felajánlás, adó 1% adomány - Gyermekmentő Alapítvány